Rase CainiRase De Caini     Toate Rasele De CainiToate Rasele De Caini     Voteaza CainiVoteaza Caini  
guest : , guest : de unde ati luat cainii astia sa imi bag in ei , guest : CAINI MAI FRUMOSI N ATI AVUT??? , guest : ... , guest : ...'MNgwkr , guest : buldog , guest : e tare clasnâu cinele , guest : amstaf , guest : birouldecredite.ro , guest : patrocle Daca vrei sa vorbesti pe site scrie ceva in casuta din partea dreapta unde scrie "mesajul tau aici ..." si apoi apasa butonul go :)     Alege TvOnlineLive.Ro Pagina De Start Actualizeaza Mesajele

     Caini De Rasa : PitBull
Rating: 7.88 (8705 voturi)
PitBull


Talie : Medie
Tara de origine :
Culori : Toate culorile
Inaltime : 46-56 cm
Greutate : 16-25 kg
Durata : 12 ani
Boli : Displazie de sold, cataracte, alergii (la iarba) si probleme cu inima
Temperament : Curajos, inteligent

   Descriere: este evident chiar si dupa infatisare ca Pit Bull-ul este un caine puternic si cu o vointa extraordinara.
   Forma capului este ca o caramida, avand falci extrem de puternice si o muscatura feroce. Gatul este gros, si bine-definit. Are o musculatura bine dezvoltata, este agil si extrem de puternic pentru statura sa. Urechile sunt de obicei taiate. Ochii sunt rotunzi si de culori diverse.
   Blana este scurta. Se gasesc intr-o larga varietate de culori.
   Temperament: desi s-a creat falsa impresie ca acesti caini ar fi agresivi fata de oameni, in realitate nu este asa. Tendintele agresive din comportamentul lor sunt directionate catre alti caini sau alte animale si nicidecum catre oameni. In cazul in care sunt socializati corespunzator, cainii Pit Bull nu vor fi agresivi nici fata de alte animale.
   In ciuda tuturor aparentelor, acesti caini sunt animale de companie extrem de loiale, afectuoase chiar, impacandu-se bine cu adultii si copiii deopotriva. In general sunt obedienti si dornici si faca pe plac stapanului. Pot fi si caini de paza extrem de curajosi, inteligenti si plini de vitalitate. Pot fi caini excelenti de joaca pentru copii, deoarece au o buna toleranta la durere, suportand joaca uneori dureroasa pentru ei. Ca in cazul majoritatii raselor, nu este recomandat sa fie lasati singuri in compania unor copii straini.
   Folositi initial drept caini de lupta, acestia si-au pastrat unele instincte, intrand adesea in conflict cu alti caini. Insa, un minimum de dresaj corecteaza acest comportament. Cel mai bine este ca Pit Bull-ul sa fie socializat de mic si tinut sub control, pentru a-i infrana pornirile razboinice fata de alti caini.
   In concluzie, este atat un caine excelent de paza, cat si un caine de companie extraordinar, daca este crescut corespunzator. Din nefericire, multi aleg aceasta rasa pentru a-i scoate in evidenta agresivitatea, si astfel contribuind la reputatia nu foarte buna a rasei.
   Probleme de sanatate: Este o rasa in general fara mari pobleme de sanatate. Posibile boli sau afectiuni: displazie de sold, cataracte, alergii (la iarba) si probleme cu inima.
   Acesti caini pot fi crescuti in apartament, insa au nevoie de mult exercitiu. Sunt foarte activi in apartament. Prefera climatele mai calduroase. Au nevoie de mult exercitiu, insa nu uitati sa ii tineti in lesa in locurile publice pentru a evita luptele cu alti caini.
   Blana Pit Bull-ului este usor de intretinut mai ales deoarece este scurta. Necesita periaj regulat.

Trimite si prietenilor tai acest catelus: Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Trimite-le si prietenilor tai aceasta poza cu catei:
Rase De Caini : PitBull -> http://www.rasecaini.ro/RaseDeCaini/PitBull SUPER  Cei Mai Frumosi Caini:

Privacy Policy
      Ciobanesc De Bucovina    Ciobanesc Carpatin    Ciobanesc Caucazian    Ciobanesc Mioritic    Bulldog Francez    Poze Caini    Rase Caini    Poodle    Poodle Standard    PitBull    Pechinez Imperial    Malamut
PitBull, Caini, Rase Caini, Rase De Caini, Caini De Rasa, Poze Caini, Caini Ciobanesti, Caini De Vanzare, Vanzari Caini, Rase De Catei, Caini Rase, Rase Catei