Rase CainiRase De Caini     Toate Rasele De CainiToate Rasele De Caini     Voteaza CainiVoteaza Caini  
guest : de unde ati luat cainii astia sa imi bag in ei , guest : CAINI MAI FRUMOSI N ATI AVUT??? , guest : ... , guest : ...'MNgwkr , guest : buldog , guest : e tare clasnâu cinele , guest : amstaf , guest : birouldecredite.ro , guest : patrocle , guest : -1' Daca vrei sa vorbesti pe site scrie ceva in casuta din partea dreapta unde scrie "mesajul tau aici ..." si apoi apasa butonul go :)     Alege TvOnlineLive.Ro Pagina De Start Actualizeaza Mesajele

     Caini De Rasa : Husky
Rating: 8.32 (10446 voturi)
Husky


Talie : Medie
Tara de origine : USA - 1930
Culori : Toate culorile
Inaltime : 50-58 cm
Greutate : 15- 27 kg
Durata : 10-14 ani
Boli : Diplazie de sold
Temperament : Energic

   Husky ul Siberian este un caine puternic, intrand in categoria "working dogs". Culorile in care poate fi prezent variaza de la negru pana la alb, roscat, maro, gri, bej cu o varietate de pete.
   Fata si partea inferioara a corpului sunt de obicei albe. Ochii au forma migdalelor, fiind oblici spre partea superioara. Nu este obligatoriu ca toti siberienii sa aiba ochii albastri. Ochii pot fi si maro, chihlimbar sau chiar o combinatie intre maro si albastru.
   Blana la husky este suficient de groasa pentru a rezista la temperaturi de pana la -60 C.
   Husky este un caine prietenos si jucaus, chiar poznas uneori. Este un caine placut care se ataseaza foarte puternic de familie. Este destept, sociabil si iubitor. Daca aveti copii, puteti sa lel uati un husky pentru ca acesta se va comporta exemplar in prezenta lor, fiindu-le un bun prieten.
   Nu este un caine de paza, nu latra si nu ataca strainii.
   Husky este un caine inteligent, usor de dresat, desi are un temperament propriu, caracteristic cainilor arctici, care e uneori mai greu de inteles. Husky-ul este un partener de jogging ideal, atat timp cat nu este prea cald afara.
   Nu este un caine facut pentru singuratate, trebuie sa fie tot timpul in compania unei persoane sau unui alt animal. Este foarte prietenos cu alti caini atat timp cat este crescut de mic cu acestia.
   Problemele de sanatate intalnite sunt displazie de sold si uneori cataracte, distrofie corneala, opacitatea cristalinului. Pot avea lipsa de zinc in organism care de cele mai multe ori le afecteaza pielea.
   Nu este recomandat sa cresteti un husky siberian in apartament, decat daca este dresat corespunzator.
   Este un caine foarte activ care necesita mult spatiu de actiune. Nu suporta caldura, fiind o rasa ce prefera temperaturile scazute.

Trimite si prietenilor tai acest catelus: Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Trimite-le si prietenilor tai aceasta poza cu catei:
Rase De Caini : Husky -> http://www.rasecaini.ro/RaseDeCaini/Husky SUPER  Cei Mai Frumosi Caini:

Privacy Policy
      Ciobanesc De Bucovina    Ciobanesc Carpatin    Ciobanesc Caucazian    Ciobanesc Mioritic    Bulldog Francez    Poze Caini    Rase Caini    Poodle    Poodle Standard    PitBull    Pechinez Imperial    Malamut
Husky, Caini, Rase Caini, Rase De Caini, Caini De Rasa, Poze Caini, Caini Ciobanesti, Caini De Vanzare, Vanzari Caini, Rase De Catei, Caini Rase, Rase Catei