Rase CainiRase De Caini     Toate Rasele De CainiToate Rasele De Caini     Voteaza CainiVoteaza Caini  
guest : buldog , guest : e tare clasnâu cinele , guest : amstaf , guest : birouldecredite.ro , guest : patrocle , guest : -1' , guest : ... , guest : ... , guest : poze si denumire , guest : ... Daca vrei sa vorbesti pe site scrie ceva in casuta din partea dreapta unde scrie "mesajul tau aici ..." si apoi apasa butonul go :)     Alege TvOnlineLive.Ro Pagina De Start Actualizeaza Mesajele

     Caini De Rasa : AmStaff
Rating: 7.89 (6123 voturi)
AmStaff


Talie : Medie
Tara de origine : SUA - 1972
Culori : Toate culorile sunt admise, dar nu trebuie sa fie albi in proportie mai mare de 80%
Inaltime : 41-48 cm
Greutate : 25-30 kg
Durata : 9-15 ani
Boli : In general nu au probleme de sanatate. Uneori displazie, cataracte sau boli de inima
Temperament : Curajos, ascultator, activ

   Amstaff-ul este urmasul cainilor care luptau in arenele romane.
   Luptele de caini, preluate de la romani, s-au dovedit a fi o adevarata atractie si in acelasi timp distractie in Anglia secolului al XIX-lea. In ring preferati erau cei cu un curaj si cu o rezistenta la durere iesite din comun, de tipul Bulldog-ilor care aveau niste maxilare foarte puternice si late, caracteristici care ii ajutau sa mentina bine priza si sa respire fara probleme chiar daca aveau "gura plina".
   Rasa AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER (Amstaff) isi are originea in Anglia, in momentul in care oamenii si-au dorit un caine pe cat de masiv, pe atat de agil, fapt urmat de incrucisarea bulldogilor cu terrierii de alta data, urmarindu-se obtinerea unor rezultate ireprosabile.
   Din aceasta combinare au rezultat mai multe rase: Half and Half, Bull Terrier si Staffordshire Terrier, majoritatea cainilor din aceste rase ajungand in Statele Unite ale Americii.
   Datorita faptului ca din mai multe incercari nu s-a reusit obtinerea rezultatului dorit, ideea obtinerii Amstaff-ului a fost abandonata. In anul 1898, American Kennel Club da cainilor rezultati in urma incrucisarii dintre cele trei rase enumerate mai sus denumirea de American Pitt Bull Terrier, desi nici pana in prezent nu putem vorbi despre un standard.
   Schimbarea mentalitatii crescatorilor americani si inclinarea lor catre concursurile de frumusete a dus la formarea unei noi rase de catre aceeasi organizatie care cu ceva timp in urma denumise aceasta rasa American Pitt Bull Terrier: rasa Staffordshired Terrier, ajungandu-se insa, la o concluzie finala abia in anul 1972, cand rasa a fost numita AMERICAN STAFFORDSHIRED TERRIER si s-a stabilit stardandul definitiv al rasei.
   
   
   
   

Trimite si prietenilor tai acest catelus: Yahoo Messenger (pot fi selectati mai multi prieteni)

Trimite-le si prietenilor tai aceasta poza cu catei:
Rase De Caini : AmStaff -> http://www.rasecaini.ro/RaseDeCaini/AmStaff SUPER  Cei Mai Frumosi Caini:

Privacy Policy
      Ciobanesc De Bucovina    Ciobanesc Carpatin    Ciobanesc Caucazian    Ciobanesc Mioritic    Bulldog Francez    Poze Caini    Rase Caini    Poodle    Poodle Standard    PitBull    Pechinez Imperial    Malamut
AmStaff, Caini, Rase Caini, Rase De Caini, Caini De Rasa, Poze Caini, Caini Ciobanesti, Caini De Vanzare, Vanzari Caini, Rase De Catei, Caini Rase, Rase Catei